Lopende acties

Ontdek onze lopende acties en contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

 

PROMO autoverzekering

Nu 2 maanden korting* op uw autoverzekering Mobility: Burgerlijke Aansprakelijkheid – Mini & Full Omnium afgesloten voor 20/11/2022

* 2 maanden gratis + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 12/09 en 20/11/2022 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico. 

PROMO woningverzekering

Woonverzekering voor huurders: tot 3 maanden korting* afgesloten voor 30/11/2022

*3 maanden gratis en 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Voor mensen ouder dan 36 jaar : 2 maanden gratis en 10 betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex als u intekent tussen 12/09/2022 en 30/11/2022 inbegrepen. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

*De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Ga voor meer informatie langs bij een DVV-consulent. of bekijk:

  • de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.),
  • de commerciële fiche,
  • het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID).

Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.

DVV verzekeringen

Een check-up van uw dossier?
Het kan!

Een verzekering op uw maat, daar kan u op rekenen bij
Dekimpe & Vandenberghe.
Voor een zeker gevoel, iedere dag.